goedkope-schoenen.com

Shopping Cart
now in your cart 0 items


dutch

Languages:

Currencies:

HEADING_TITLE Nike Zoom KD 7 Schoenen Oranje/Blauw/Wit Te Koop

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE donderdag 16 juli, 2015

Voor Kevin Durant zevende handtekening schoen, Nike besloten om een ??sneaker die trouw gebleven aan zijn lijn, maar creëerde een innovatieve stijl voor de moderne smaak onthullen.

De Nike KD7 Schoenen bieden snelheid in combinatie met stabiliteit en ondersteuning. Hyperposite technologie, zoom airbag, ingekapseld zoom op de voorvoet, en de terugkeer van de middenvoet band zijn allemaal onderdeel van de nieuwste ontwerp van Leo Chang.

Nike Zoom KD 7 Schoenen tractie is geweldig, vooral wanneer ze te vergelijken met de KD 6. Nike KD 7 goed buiten te voeren en zal een beetje langer dan de Kobe en Jordanië modellen houden.

Max Zoom in de hiel en 8mm Zoom in de voorvoet, super comfort. Deze opstelling perfect past de oudere gestileerde Zoom met de nieuwe vormgegeven Zoom voor de ultieme rit.

HyperRev up front en Foamposite in de rug. Ik hou van gaas en de vrijheid / mobiliteit biedt het de drager. Met de Foamposite hiel, ontving u de structuur en ondersteuning waar u het meest nodig hebben, terwijl de mesh voorvoet biedt een pijnloze en mobiele ervaring.

Hiel lockdown en veiligheid was geweldig net als de Foamposite beperkt uw hiel van bewegende of verschuiven rond de schoen, zodat u zich veilig tijdens het spelen bent.

Warmte kan de voorvoet ontsnappen terwijl de hiel bezit in de hitte zodat het schuim zo snel mogelijk kan vormen.

In plaats van een traditionele schacht, de KD 7 beschikt over ondersteuning bars of balken rechts waar uw middenvoetsbeentje botten liggen. Kortom, ze na te bootsen de lichamen natuurlijke ondersteuning functies en dat doen ze vrij effectief, zonder het toevoegen van extra gewicht of bulk.Kopen Nike Zoom KD 7 Schoenen Oranje/Blauw/Wit Te Koop 

Terug