goedkope-schoenen.com

Shopping Cart
now in your cart 0 items


dutch

Languages:

Currencies:

HEADING_TITLE Emotionele New Prague turners winnen 1A titel

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE zaterdag 23 mei, 2015

Emotionele New Prague turners winnen 1A titel



Emotie gestoofd op vrijdag Klasse 1A staat turnen voldoen aan de Universiteit van Minnesota Sports Pavilion.



Veel New Prague fans droegen zwarte T-shirts die naam Matt Shetka's droeg over de rug. Als coach Doug Amundson zag zijn atleten voeren hun routines, deed hij dat met een SpotOn versie van hun geliefde voormalige coach eigenaardige gewoonte van schijnbaar wegkijken maar eigenlijk kijken ze met alleen perifere visie.



Shetka, die het team als het Nike Voetbalschoenen seizoen begon gecoacht, plotseling overleed in december, geveld door een hartaanval tijdens het sneeuwschuiven. Zijn dood wiegde zijn team en de school, waar hij gecoacht gymnastiek en onderwezen voor alle 33 jaren van zijn schoolloopbaan.



Als de Trojanen geliquideerd hun dag van de concurrentie op de evenwichtsbalk, de aanwezigheid van Shetka was nog voelbaar onder scores van volgelingen die het paviljoen vol van het team.



New Prague postte een meetrecord score van 37,9 op de balk, met fans Nike Magista Obra FG brullende hun goedkeuring. Het evenement verzekerd van de Klasse 1A titel voor de Trojanen.



Het was een geweldige motivatie, zei senior cocaptain Sydney Samson met waterige ogen. Gewoon om te denken hoe hard we gewerkt voor dit en hoe blij hij zou zijn. Hij zou zo trots op ons zijn.



New Prague afgewerkt met een schoolrecord 149,6, meer dan 1,5 punten beter dan runnerup en 2012 kampioen Melrose's 147,9.



Hebben behandeld met het verlies van Shetka hele seizoen, Amundson en assistent-coach Nikki Visser maakte een punt van het minimaliseren van de emoties van het moment. Ze wilden hun gymnasten te worden bezet met de taak bij de hand; motivatie was de minste van hun zorgen.



We wilden het bagatelliseren tot na het voldoen, zegt Fisher. We wilden dat ze worden gericht op wat ze moesten doen.



New Prague begon het ontmoeten sterk met een uitzonderlijke score in de vloer oefening en nooit getrokken. Melrose, die de meet als Nr 1ranked team van de staat ingevoerd, direct gevolgd de Trojanen in elke rotatie en deed zijn best om dicht te blijven.



Maar met elke gebeurtenis, leek het duidelijk dat deze dag Nieuw Praag was. Tegen de tijd dat het team bereikte de evenwichtsbalk, het momentum net begonnen met de bouw op zich, zei junior Sarah Hoffman. We voelden erg zelfverzekerd. Een meisje deed het en dan de volgende ene deed het. We voelden ons alsof we konden niet missen.



Toen de Trojanen het evenement had voltooid, hun fans zenuwachtig nerveus. Wanneer de resultaten werden bekend gemaakt, emotie borrelen over met gejuich, tranen en knuffels, zowel in de tribunes en op het podium. Shetka's New Prague teams wonnen staat titels in 1984, 2001 en 2003. En nu, 10 jaar later, het team begon hij het seizoen met had het weer gedaan.



De dag na Matt gepasseerd, vroeg ik het team als ze wilden om hun doelen te veranderen en niemand deed, zei Amundson, die begon coaching met Shetka in 1990. Ze wijdden hun seizoen met hem en ze kwam naar buiten en had een perfecte voldoen.



Nike Magista Obra FG ACC Voetbalschoenen Zwart/Rood/Groene

Terug