goedkope-schoenen.com

Shopping Cart
now in your cart 0 items


dutch

Languages:

Currencies:

HEADING_TITLE Nike Mercurial Vapor X CR7 FG Zwart/Wit/Total Karmijnrood

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE woensdag 09 maart, 2016

Er zijn slechts twee manieren om de toegang tot klampen krijgen voordat de rest van de wereld - hetzij uitgegroeid tot een professioneel gesponsorde speler als FA Cup winnaar Aaron Ramsey en UEFA EURO medaillewinnaar Álvaro Negredo of verdienen een plaats op New Balance Blackout Squad.

De wereldwijde concurrentie rendementen Nike Mercurial Vapor X FG dit jaar biedt spelers over de hele wereld de zeldzame gelegenheid om hun voeten in klampen en handen te krijgen op kleding gedurende het 2016/17 seizoen een voorsprong op hun publieke lancering weken. Om één van de 60 plaatsen op de exclusieve squad te winnen moet je New Balance laten zien hoe voetbal inspireert u met een korte video of foto.Nike Mercurial Vapor X CR7 FG Zwart/Wit/Total KarmijnroodDeze wedstrijd wordt opgeroepen tot finishers, die zich uiten op het veld, die het spel anders en die zien kan beslissend met een enkel moment van het genie voor doel zijn. "Het is geweldig om te veel jonge aspirant-voetballers die betrokken zijn bij de Blackout Squad te zien," zegt Ramsey, wiens hakje flick doel in zijn Visaros tegen Tottenham dit weekend gaf Blackout Squad hopefuls een goed voorbeeld van hun doelgroep. "Ik denk dat dit jaar de concurrentie zal sterker zijn dan ooit. Het is een geweldige kans om een ??ongelooflijke prijs te winnen. "

Het bezit van veelzijdigheid in het laatste derde dat leidde Valencia manager Gary Neville om hem te bellen, "de perfecte spits", Negredo, zegt de ervaring van het ontvangen van klampen vroege krijgt nog steeds hem opgewonden.

"Ik speel professioneel voor vele jaren, maar ik kan u vertellen dat als ik nieuwe laarzen ontvang het nog steeds geeft mij dezelfde buzz als toen ik begon uit," zegt hij. "Ik kan niet wachten om de inzendingen te zien en zijn blij met de winnaars van de ploeg."

New Balance moedig ging de voetbal markt vorig seizoen en won meer dan de spelers door de integratie van technologie van hun succes in hardlopen, honkbal en spoor, met name het comfort en de kussens pasvorm.

Meer dan 16.000 wereldwijd zocht een plek op de inaugurele Blackout Squad, en het winnen van 60 in de Verenigde Staten en 360 wereldwijd ontvangen klampen aan het proces en te onthullen op social media.  

Terug