goedkope-schoenen.com

Shopping Cart
now in your cart 0 items


dutch

Languages:

Currencies:

HEADING_TITLE Nike Roshe One Floral Bold Berry Heren Schoenen Wit/Purper/Teal/

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE woensdag 02 maart, 2016

Het Amerikaanse National Team spelers, supporters en beroemde fans vandaag de dag bleek uit het land de eerste nieuwe voetbalveld crest sinds 1995. De ontvouwde de nieuwe sjaal dat is onderdeel van een pakket dat bestaat uit een virtual reality video met behulp van Google Cardboard verstuurd naar ongeveer 8.000 leden van 2.000 spelers.

Het omvat zeven rode en zes witte strepen voor de Nike Roshe Run Heren 13 originele kolonies en "USA" in krachtige blokletters. Het is ook te verenigen over de sport. Het voetbal, die inmiddels zeer gedateerd was, gebruikt als onderdeel van de voormalige schild maakt plaats. Het laat een ontwerp dat aansluit grotendeels overeen met wat we hebben gezien droeg op basketbal truien, trainingspakken en dergelijke in andere internationale concurrentie.

Het lettertype is gemaakt door ontwerper Tal Leming, een self-beleden voetbal papa.

"Het Amerikaanse voetbal is zowel een organisatie met de geschiedenis en een organisatie met een heel mooie toekomst", zegt hij.

"Het lettertype speelt off veel klassieke Amerikaanse lettertypen, maar bouwden we het ook aan het werk gaan vooruit en zeer hoopvol om te kijken.Nike Roshe One Floral Bold Berry Heren Schoenen Wit/Purper/Teal/Groene

Terug