goedkope-schoenen.com

Shopping Cart
now in your cart 0 items


dutch

Languages:

Currencies:

HEADING_TITLE Goedkoop Nike Air Max 90 Dames Schoenen Hyper Punch/Snakeskin Te

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE woensdag 22 april, 2015

IPod-games Kit

Waarom dragen zowel uw iPod en een digitale stappenteller? De Nike + iPod Sport Kit bevat een stappenteller die past in Nike + klaar schoenen en brengt draadloos met je iPod nano, iPod iTouch of iPhone 3GS of later. Een ontvanger is overdekt voor gebruik met de iPod nano, maar het is niet nodig met iTouch nieuwe generatie iPod of iPhone. Krijg hoorbare en zichtbare uitlezingen van je energie, verhogen en afstand tijdens het bestuderen van muziek of podcast trainingen. Deze techniek is bedoeld om te worden gebruikt voor wandelen of hardlopen trainingen plaats totale dagelijkse stappen.

Nike + iPod Sport Kit De kit heeft een sensor bedoeld om te passen Nike Air Max Dames in een speciale zak onder de inlegzool van een Nike + klaar schoen. Het biedt de ontvanger, die wordt aangesloten op een iPod nano of kan overbrengen naar de Nike + SportWatch. Je hoeft niet de ontvanger met iTouch nieuwe generatie iPod of iPhone nodig, als dat werd gemaakt in. Het is klaar om te rocken recht uit de doos, zodra u ervoor zorgen dat uw Apple-apparaat is volledig geactualiseerd. De schoen sensor kan zijn dat wordt geleverd met andere schoenen, met wat trial and error. Een muziekspeler nano of Nike + SportWatch, Ipod itouch, of iPhone 3GS of op de weg, uw computer, bij voorkeur twee Nike + klaar schoenen, en het hebben van een van de speciaal ontworpen armband die past de iPod als je eenmaal bevestig het: Je zal nog deze korte moet ontvanger. Permanent, zal Uw investering waarschijnlijk bump tot $ 300 of meer voor het volledige systeem, Exclusief de computer. Maar als je de iPod of iPhone kunt laten zien dat u voor het spel en hoeft alleen te investeren in de goedkope Sport Kit en de $ 100 schoenen. Uw gewone iPod nano armbanden en houders mogen niet passen bij de ontvanger aan de onderkant, dus je zult waarschijnlijk besluiten om de nieuwe Nike + iPod-armband.

De sensor wordt verondersteld om te passen in een zak onder de Nike Air Max 90 inlegzool van Nike + klaar schoenen. Maar in afwachting van de verschijning van mijn paar Nike + Air Zoom Moire schoenen, gebruikte ik de verpakking tape om het veilig tussen je tong en veters van mijn gewone wandelschoenen. Dit hield het geweldig, hoewel je het risico het vallen onopgemerkt. De sensor is een piëzo-elektrische accelerometer digitale stappenteller, Waterbestendig en schokbestendig. Deze stappenteller is nauwkeuriger en minder kieskeurig over het feit dat in een hoek. Het zintuigen stappen en citaten afstand. Ik vond het vrij nauwkeurig recht als ze werken, Bijgevoegde in het een no-no mode. Het schatte mijn afstand binnen 10% van wat mijn route getoond op de Google Map digitale stappenteller. Gebruik de kalibratie-modus voor de Nike + iPod-sensor in te stellen om te passen uw wandelen en hardlopen stappen. Wanneer elektrische batterij sterft in een jaar of minder, moet u zeker kopen een andere sensor. Je hoeft niet per se dragen in de schoen wanneer u niet aan het trainen, En Misschien wilt u het uit te schakelen tussen toepassingen om de batterij te sparen.

Workout van deze iPod nanoTo begin je wandelen of hardlopen training, Trek de schoenen en de iPod nano en simpelweg gewoon vinden de optie Nike + iPod (Mogelijk moet u uw software bij te werken). Actualiseren van de instellingen met uw gewicht te krijgen van de verbruikte calorieën. Stel training: Rudimentaire (vertel het gewoon terwijl je klaar bent), Een beetje waardevolle dag minuten, kamer tussen twee mensen, of maaltijden. Selecteer uw afspeellijst of shuffle of geen muziek op te vallen en te wandelen of hardlopen. U kunt trainingen en afspeellijsten downloaden van iTunes. Daarnaast selecteer een PowerSong voor snelle toegang als je echt motivatie nodig. Wanneer u een hoorbare update van deze tijd willen, Particulieren, en in verband met, Druk het lef select knop. U kunt deze dezelfde gegevens op het scherm te bekijken op elk gewenst moment. Pauzeer de workout door toeval en hervatten, of alleen de muziek activiteit onderbreken. Druk op Menu om het einde van uw reguliere training. U krijgt een Goedkoop Nike Air Max 90 overzicht van de opleiding voor de tijd, On voorkomende snelheid, ruimte en verbrande calorieën, maar geen ding totaal. Hardlopen beroemdheid stemmen feliciteer u voor uw oefening routine. De iPod zal 1000 trainingen opslaan in het geheugen totdat verworven, of u kunt met de hand te verwijderen. Je ziet je volledige historische totalen. Sluit gewoon uw iPod nano in je laptop en het zal te downloaden op de website. ITouch nieuwe generatie iPod en de iPhone zal de gegevens automatisch worden gesynchroniseerd. Hoog is, zal U grafieken en totalen van uw workouts te zien. Men zou kunnen doelen te stellen, Daag je eigen virtuele races en doelen, en koop oefeningen via iTunes. Ik hou van het importeren en het bijhouden van mijn gegevens online. U kunt ook de gegevens van je verleden trainingen op de iPod nano bekijken Hoewel er meer gezond gevoel grafieken.

Nike + Ready dans pompen

De sensor zal het meest nauwkeurig te werken bij verscholen evenals stevig in de zak onder de inlegzool van Nike + klaar schoenen. Hoewel de winkel voor Nike schoenen, Kijk voor de Plus-status.Goedkoop Nike Air Max 90 Dames Schoenen Hyper Punch/Snakeskin Te Koop

Terug