Adoptie Regels eisen je nodig hebt om een ​​kind in de zorg Adopteer

Adoptie Regels eisen je nodig hebt om een ​​kind in de zorg Adopteer

Mercurial fg ouelet nike elastico superfly ic red nationale adoptie week 9 to15th november 2009 Waarom is er nog steeds 4.000 kinderen in de zorg te wachten om te worden genomen wanneer er zo veel kinderloze koppels op zoek naar een kind te adopteren. Zou de reden zijn ze zonder kinderen, en die willen ze toevluchtsoord een idee over wat betrokken bij adoptie of die om te zetten over deze kinderen, die een liefdevol thuis, waarvan zij hebben dit aan te geven nodig. We hadden vele kinderloze paren die niet toe te laten tot uitstellen dan maken dat alle tijd belangrijke beslissing louter vanwege dit. Deze zelfde mensen groeiden oud samen piekeren over wat had kunnen zijn (met een gezin).

Nationale adoptie week nadert waar u al het advies en de begeleiding die u nodig hebt bij het worden ouders om een ​​weeskind die op zoek is naar liefde en knuffels te vinden. Baby’s in de zorg te zetten zijn er niet die van hun eigen keuze en niet de schuld van hun eigen, er slechts baby’s herinneren. Als je een eenzaam kind bedrijf, en de liefde van een ouder en een dak kan geven boven hun hoofd dan waar wacht je nog op? Uitstel nike elastico superfly ic red slechte mensen, in feite precies het tegenovergestelde. Dingen die verband houden met de gezondheid zijn een groot probleem dat aanleiding kan geven tot een aanvraag voor adoptie geweigerd. Mensen met een achtergrond geschiedenis met betrekking tot de sociale diensten en de kinderen gekwetst wordt de deur gewezen, of beter nog een celdeur.

Het adoptiebureau die verantwoordelijk is voor een adoptie zal helpen overeenkomen met ieder kind op de juiste gezin, rekening houdend met het kind emotionele gezondheid en de ontwikkeling van kinderen behoeften en wensen. Mensen aan de binnenkant zullen hun best in het geven van een kind van een gezin dat hun etnische identiteit zo nauw weerspiegelt mogelijk te doen. Ongeacht de kleur van je huid of het nu zwart wit of geel iedereen komt in aanmerking en wordt beschouwd als een kind te adopteren. En mercurial fg ouelet ik zeg terecht, want iedereen gelijk, ongeacht de kleur van hun huid. De kleur van een persoon huid doesn maken één persoon beter in het houden van een kind dan een ander. Black gevild moms, geel gevild moeders of witte huid moeders hebben al die kwaliteit die vrouwen hebben wanneer ze een moeder, en dat is om hun jongen te beschermen en hen te houden voor zo lang als ze kunnen. We houden allemaal van hetzelfde, dus geen excuus om iemand door de kleur van hun huid te beoordelen. Alsjeblieft niet dat paar die uitstellen, omdat ze iets meer gebruinde dan anderen. Hief ik deze kwestie nadat iemand het mij vraagt ​​is het juist van witte mensen om een ​​zwarte baby vast te stellen, of een zwarte persoon te nemen een witte baby. Het niet over recht; het om het juiste te doen in het belang van het kind. Madonna en Angelina Jolie zijn uitstekende voorbeelden van de zwarte en witte probleem dat sommige mensen zien een probleem. Heb geduld, en flexibel en energiek. Het adoptiebureau zal waarschijnlijk kijken naar hoe vastbesloten je bent over hoe ouders en dat je kunt zo een paar positief te transformeren van een kind het leven.

Eerlijkheid duurt het langst, dus als u nog veroordelingen tegen u het adoptiebureau te vertellen.

Er zullen geen acceptations of overwegingen door de adoptiebureau als je een strafblad voor kindermishandeling en verwaarlozing kind te houden.

Het trieste in veel van die gevallen waar paren groeiden samen oud en kinderloos vanwege gebrek aan bewustzijn. Een heleboel mensen ontkende ook zichzelf ouderschap, omdat ze geloofden dat de onwaarheden zij hoorden dat betrokken die kon en kon een kind adopteren. Ik weet dat het geen zin huilen over gemorste melk, maar alles wat je moest doen is vragen alle vragen die u nodig beantwoorden van jezelf, in plaats van het toestaan ​​van anderen zwaaien je van het maken van dat alle belangrijke beslissing die van jou en een ouderloos kind toekomst voorgoed zou veranderen. Pas op voor deze elke reiziger op zoek naar een kind te adopteren.

Gelukkig niet iedereen gelooft in onwaarheden en mythen en achter een mooie geadopteerde zoon of dochter die ze houden zielsveel als hun eigen, en vind de liefde wederzijds is 100 keer voorbij.

Mythes over Adoptie

Er zijn geen andere dan bied je een liefdevol thuis om een ​​kind in de zorg echt vereiste specificaties.

Is er enige steun? Ja, er veel steun voor adoptieouders. U bent niet een kind overhandigd en aan uw eigen stippelt. Alle hulp die je nodig hebt is er voor u. Adoptiegezinnen meestal altijd op zoek naar hulp bij het begin van hen en het kind samen begonnen. Ondersteuning omvat advies en informatie, counseling, financiële steun en hulp bij het krijgen van voordelen. Net als biologische ouders, moet u bij te dragen aan de algemene kosten van de opvoeding van een kind. Maar hey wat een extra een paar bob om een ​​kind gezicht inhoud te zien van het vullen van hun buik wanneer hun honger, en glimlach wanneer hun nieuwe mama en papa legt op hun nieuwe schoenen om hun voeten warm te houden, maar er klopt niets dat dankbaar knuffel en slordig kusjes krijg je wanneer je ze te presenteren met een dolly of een bal nike elastico superfly ic red mercurial fg ouelet.

CEO Bespreekt Q3 2012 resultaten

CEO Bespreekt Q3 2012 resultaten

Elastico superfly ic zwart goedemorgen, dames en heren, en welkom bij de derde kwartaal 2012 Bekendmaking resultaten Conference Call. [Operator Instructions] Later zullen we een vraag uit te voeren en antwoord sessie. Deze conference call kan toekomstgerichte verklaringen bevatten die het management weerspiegelen ‘s actuele kijk van het toekomstige ontwikkelingen en financiële prestaties bevatten.

Deze forward-looking statements zijn gebaseerd op een groot aantal veronderstellingen en factoren, inclusief de effecten van valutaschommelingen, de voorkeuren van klanten, economische en marktomstandigheden wereldwijd en andere risico’s en onzekerheden in het bedrijf ‘beschreven s persbericht en SEC-dossiers. Wij verwijzen u naar Foot Locker, Inc ‘s meest recent ingediende Form 10 K of Form 10 Q voor een volledige beschrijving van deze factoren. Eventuele wijzigingen in zulke veronderstellingen of factoren kunnen aanmerkelijk afwijken resultaten te produceren, en de werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die in de forward-looking statements. Houd er rekening mee dat deze conferentie wordt opgenomen.

Ik zal nu draai het gesprek over aan John Maurer, Vice President, Treasurer en Investor Relations. De heer Maurer, kunt u beginnen.

Dank u, en goede morgen, iedereen. We ‘re blij dat je ons zou kunnen lid worden van deze ochtend om Foot Locker bespreken, Inc.’ s resultaten voor het derde kwartaal van 2012. Eerder deze ochtend hebben we gemeld dat Foot Locker had recordwinst van $ 106.000.000 of $ 0,69 per aandeel, een 60 % stijging ten opzichte van de $ 0,43 per aandeel dat we vorig jaar verdiende in Q3. Zoals opgemerkt in de release, deze GAAP resultaten geprofiteerd van een $ 9.000.000 fiscale aanpassing. Zonder dit voordeel, dat $ 0,06 toegevoegd aan de resultaten, niet-GAAP bedroeg de winst $ 0,63 per aandeel, een stijging van 47% ten opzichte van vorig jaar. Deze zeer sterke winstgroei resultaat, een record voor ons bedrijf, brengt jaar tot op heden inkomsten op GAAP-basis tot $ 293.000.000 of $ 1,90 per aandeel, een stijging van voetbalschoenen nike mercurial superfly 50% ten opzichte van dezelfde 39 week periode vorig jaar.

I ‘m trad vanmorgen door onze Executive Vice President en Chief Financial Officer, Lauren Peters, die begint met een samenvatting van onze derde kwartaal en jaar-to-date financiële resultaten. Ze zal ook onze vooruitzichten te elastico superfly ic zwart werken voor de rest van het jaar. Ken Hicks, Foot Locker, Inc. ‘s voorzitter en CEO, zal dan beoordelen onze vooruitgang op een aantal van de belangrijkste initiatieven die het managementteam beschreven in onze lange termijn plan eerder dit jaar. Ken en Lauren zal de hoogtepunten hit voor al onze banners en alle regio’s van onze wereldwijde activiteiten, en we ‘ll tijd daarna vertrekken naar uw vragen.

I ‘ll het woord aan u nu, Lauren.

Dank u, John, en goede morgen aan u allen. Wij waarderen uw interesse in Foot Locker. Na rapportage verkoopcijfers comping winst voor de eerste 2/4 die erg sterk waren, maar die viel gewoon verlegen van 10%, we waren erg blij om vanmorgen melden dat we niet alleen duurzaam bovenste regel in het derde kwartaal, zijn we in staat om te roepen een double digit kwartaal comping omzet gewin. Onze 10,2% omzet comping winst in Q3 brengt ons jaar-to-date te krijgen tot een zeer sterke 9,9%.

We blijven het goed uit te voeren op het gebied van het vertalen van deze top line winsten in staat bottom line resultaten. De niet-GAAP winst van $ 0,63 per aandeel, dat John genoemd was het hoogste niveau van Q3 winst in onze geschiedenis als een atletische bedrijf. Onze jaar tot op heden EBIT-marge stroom door, met andere woorden, de stijging van jaar tot op heden EBIT gedeeld door het jaar tot nu toe stijging van de verkoop, is bijna 40%, een indicatie van de vaste expense management, zelfs als we investeren in programma’s om verkeer en de productiviteit te verhogen en zoals we afgetapt vele spannende nieuwe ideeën voor onze winkels en internetsites.

Om zich te concentreren op de bovenste regel eerst. Onze binnenlandse winkels gezamenlijk gratis spullen in de lage dubbele cijfers in het kwartaal. De enige divisie met een winkel comping verlies was Lady Foot Locker, die Ken zal raken tijdens zijn opmerkingen. De beste prestatie werd wederom Kids Foot Locker, met een winst topping 20%. Champs Sports, binnenlandse Foot Locker en Footaction hadden allemaal dubbele cijfers comping winst voor het kwartaal. De winst bij Champs was vooral indrukwekkend komen op de top van een soortgelijke double digit winst vorig jaar voor een 2 jaar voetbalschoenen nike mercurial superfly gestapelde winst van ongeveer 30%.

Foot Locker Europe afgewerkt met een in wezen vlak comp voor de periode. Zoals we op onze laatste gesprek, Foot Locker Europe begon het kwartaal op een positieve noot in augustus en in stand gehouden dat low single digit winst prestaties door een groot deel van september. Echter, na de klant zijn afspraak met ons tijdens de belangrijke terug naar school verkoopperiode had gehouden, oktober verzacht een beetje, geeft ons een vlakke omzet comping prestaties voor het kwartaal. Ken zal ook ingaan op onze Europese initiatieven een beetje later in het gesprek. Onze andere internationale divisies presteerden goed, met Foot Locker Canada het plaatsen van een high single digit winst en Foot Locker Asia / Pacific komt binnen met een mid single digit groei.

Onze prestaties comping was zeer consistent in schoenen, elastico superfly ic zwart kleding en accessoires, elk binnen een procent of 2 van de totale 10,2% comp. Binnen schoeisel, de kids ‘categorie was het sterkst, het plaatsen van een winst in de ‘high teens’ in al onze divisies. Vrouwen ‘s schoenen steeg licht als winsten in de meeste divisies compenseerde ruimschoots de daling bij Lady Foot Locker.

Binnen mannen ‘s schoenen, de categorie basketbal blijft veel momentum laten zien, met een winst van meer dan 20%. Onze klanten werden aangetrokken tot de belangrijkste speler schoenen, zoals LeBron, Kobe en Rose. De Jordan Brand, met inbegrip van Jordan Classics, is uitzonderlijk sterk met alle Retro schoenen verkopen via zeer goed. Basketball wordt ook steeds belangrijker in Europa, waar de groei komt niet van onze belangrijkste speler schoenen, maar in Jordanië en een verscheidenheid aan klassieke basketbal silhouetten zoals de Blazer en Adi Hardcourt. winkels en online sites, gedeeltelijk gecompenseerd door de zwakte in Europa, waar sommige klanten van hardlopen en training elastico superfly ic zwart stijlen migreert naar de rechter stijlen die ik zojuist noemde. de Nike Free is duidelijk de loopschoen van de keuze voor veel van onze klanten. Maar technische loopschoenen van de wil van ASICS Geplaatst op Categorieën Geen categorie

Acklam scholen disciplines 11 leerlingen over hun Kickers schoenen

Acklam scholen disciplines 11 leerlingen over hun Kickers schoenen

Voetbalschoen ontwerpen een school heeft gedisciplineerd 11 leerlingen na hun glanzend zwart lederen Kickers tegen zijn uniform beleid wordt geacht.

Binnen enkele minuten na aankomst op Outwood Academie in Acklam, Middlesborough, op vrijdag, had een aantal leerlingen gestuurd terug naar huis voor het dragen ‘incorrect’ schoeisel.

Bijna een dozijn leerlingen werden naar huis gestuurd uit Outwood Academie in Acklam, Middlesborough, voor het dragen van ‘incorrect’ schoenen naar school na een hardhandig optreden tegen uniform beleid

De brief, gepubliceerd op Woensdag, te lezen: ‘Studenten moeten dragen zwarte schoenen die kunnen worden gepolijst Elke andere kleuren van schoenen, trainers of laarzen van enigerlei aard zijn niet toegestaan,’

Maddie Hayes, 14, was een van een aantal studenten uitgesloten op vrijdag, ondanks hetzelfde merk van gladde zwarte schoen te hebben gedragen voor de laatste drie jaar.

Haar moeder, Jackie Hayes, 37, die ook een negen jaar oude dochter, zei: voetbalschoen ontwerpen schoenen waren laarzen, die in strijd is met de school ‘s regels.

Hij zei: ‘Er is niets veranderd hier, we zijn altijd duidelijk geweest over onze eisen met uniform en onze Acklam academie heeft hoge verwachtingen van de student gedrag.

‘Dit geldt ook voor onze duidelijke richtlijnen voor schoeisel dat is gedeeld met de ouders op een elasttfo superfly tf red aantal gelegenheden.

‘Studenten wiens schoenen niet voldoet aan de eisen wordt gevraagd of ze willen een paar schoenen gekocht door de academie, totdat ze een geschikt paar kan kopen voor zichzelf te lenen, een verzoek dat we achten redelijk.

‘Een deel van de reden dat de examenresultaten worden zo snel stijgt, is dat medewerkers zich kunnen richten op gesprekken over het leren in plaats van zijn herhaalde gesprekken over de naleving van uniform dat is enorm storend.

‘Ik zou graag willen dat ouders geven ons hun volledige steun in onze pogingen om een ​​uitstekende opleiding te leveren voor hun kinderen.’

Een woordvoerder van Outwood Grange Academies Trust, die de school toezicht houdt, zei: ‘Het vertrouwen heeft een duidelijk uniform beleid dat uitvoerig is gedeeld met studenten en hun families op de academie opgericht.

‘Het vertrouwen gekocht uniform voor alle studenten toen het opende in 2013 en heeft een voortdurende inzet voor elasttfo superfly tf red uniform voor alle studenten meedoen Jaar 7 aan te schaffen.

De regels van de middelbare school ‘en stelt dat alleen platte zwarte schoenen zijn toegestaan ​​en trainers, laarzen, pumps of canvas schoenen zijn verboden

Verschillende leerlingen werden naar huis gestuurd na het weigeren om een ​​ander paar schoenen voor hen door de school te dragen en andere werden in afzondering gezet of krijgen een detentie

‘Het vertrouwen biedt alle artikelen van uniforme waaronder sport kit en sokken, het enige punt van een uniforme niet door de voetbalschoen ontwerpen trust schoenen.

‘De huidige kwestie is ontstaan ​​als gevolg van slechts 11 studenten die weigeren om schoeisel in lijn met de academie te dragen ‘s uniform beleid.

‘De uniform beleid stelt duidelijk dat studenten schoenen die effen zwarte (dit betekent dat studenten kunnen niet laarzen of schoenen met logo’s) zijn moeten dragen.

‘De academie heeft aangeboden om alternatieve schoeisel voor het kleine aantal betrokken studenten en dit aanbod is geweigerd.

‘Het vertrouwen kan bevestigen dat het niet de studenten niet uitsluit voor het dragen onjuiste uniform, maar als een student weigert een redelijk verzoek volgen om hun schoenen te veranderen, dan zou dit leiden tot een vaste termijn uitsluiting.’ voetbalschoen ontwerpen elasttfo superfly tf red.

AFL record is een teken van sportieve stof

AFL record is een teken van sportieve stof

Magista obra fg store tucky ‘s 4 2 6 was in een soortgelijke competitie.

Hoewel hij op het toneel na de introductie van de 22 wildseizoen, terugsnoeien Tuck ‘s nummers om te compenseren voor de kortere seizoenen van vroegere tijden en hij overtrof nog zijn voorgangers. Maak een vergelijkbare correctie voor het feit dat hij speelde meer finale dan elke andere voetballer en de pezige oude Hawthorn zak met botten, in de lange mouwen jumper het aantal waarvan je gewoon didn ‘t nood, bleef uit de buurt van het peloton.

Er arein voetbal magista obra fg store ‘s geschiedenis bookrecords van langer staan, maar de meeste van deze zijn exclusief voor de paar te noemen. Terwijl Bob Pratt ‘s 150 goalseason voorgedaan een schijnbare eeuwigheid geleden in 1934, en Peter Hudson’ s gelijk van dat cijfer is nu 45 jaar in de verleden, hebben slechts een handvol spelers in elk seizoen in een positie om veel goals te schoppen zijn. hetzelfde geldt voor Fred Fanning ‘s record van 18 in een spel, in de laatste ronde van 1947.

Deze dagen, de Brownlow medaille heeft op dezelfde manier gegaan. Zodra het symbool bij uitstek voor alle elite voetballers, ‘The Charlie’ is gekomen om een ​​prijs voor de beste middenvelder zijn. Key forwards en verdedigers hebben geen hoop. Evenmin, zo lijkt het, doe ruckmen. De award wordt nu bepaald door de relatieve prestaties van niet meer dan twintig spelers in het seizoen en degenen die consequent schijnen misschien wel winnen twee, drie of potentieel, in een carrière.

Om de nike elasttfo superfly tf heren games record is om niet slechts één ‘s collega’s allemaal van hen, maar alle spelers die ooit hebben gespeeld. Eclips nike elasttfo superfly tf heren sinds nike elasttfo superfly tf heren 1897. En om het te doen in deze dag en leeftijd is om te overleven in een speelomgeving van extreme Geplaatst op Categorieën Geen categorie

coming sport lokken newbies naar Bay Area golfbanen

coming sport lokken newbies naar Bay Area golfbanen

Heren elastico superfly ic livermore Rodolfo Pelayo ingesteld zijn bal naar beneden op de tee, opgesteld zijn drive en laat een vlieg.

Hij volgde door middel van niet met een golfclub, maar met zijn voet, de traditionele ping vervangen door een vaste thunk.

Pelayo, een voetballer in Las Positas College, werd onder de knie krijgen van een groeiende sport combineren van de twee populaire spel en vermaak van voetbal en golf de toepasselijke naam FootGolf. De sport, die gebruik maakt van een verordening van de voetbal en een aparte 21 inch beker, wint snel terrein in de Bay Area en het besturen van een nieuwe demografische om de banden.

Aan het Las Positas Golf Course in Livermore alleen al meer dan 350 rondes van FootGolf gespeeld op zijn negen holes baan sinds 1 augustus.

De nieuwe sport wordt omarmd door jonge voetballers als Pelayo, die door de tientallen komen om het te proberen. Hij zei dat het hielp te scherpen zijn voetbal vaardigheden en band met zijn teamgenoten.

een voetballer, het leert je veel, zei de middenvelder. aan de slag op uw precisie, en te leren aan te passen aan de wind. Het competitie als je met je vrienden en helpt bij het verbeteren van je spel. de games maken gebruik van verschillende greens, kan beide versies tegelijk nike mercurial victory in het spel zijn. Tot nu toe hebben regelmatige spelers verschenen half geamuseerd, half verbijsterd door hun meer luidruchtige heren elastico superfly ic die lijken te vinden en in het zand steken vallen, voetballen stuiteren vaak direct uit.

Course director Jeff Debenedetti en Thomas Shuldheisz, een voormalig semipro voetballer, bracht de sport naar Las Positas na het zien van het op een cursus in Sacramento. Debenedetti nike mercurial victory zei hij meteen verliefd op het gemak van het spel, het zien van de mogelijkheden voor het opstellen van allerlei niveaus en leeftijden om de faciliteit.

don moeten denken in FootGolf, zei Debenedetti. don moet een club te kiezen. Het is gewoon leuk. ondieper leercurve, snelheid van het spel en goedkopere tarieven in vergelijking met de traditionele golf zijn vonken een stijging van de participatie, volgens J. Ramon Estevez, managing director van de Pacifica gebaseerd California FootGolf Association.

Wanneer Estevez FootGolf ondervonden in 2012, Californië had geen cursussen aanbieden van de sport. Minder dan twee jaar later, zijn er bijna 40 cursussen aan boord, met inbegrip van Rancho Del Pueblo en Santa Teresa in San Jose, en de baai Monarch Golf Club in San Leandro. Anderen zijn in de werken. Gemiddeld, zei hij, 40 tot 50 rondes van FootGolf worden op een bepaalde dag in het Bay Area cursussen wordt gespeeld.

echt verwacht dat het zou een beetje meer niche, maar wat we hebben gevonden is het voetbal gemeenschap is echt omarmen, zei Estevez. bracht een hele nieuwe groep mensen op de golfbaan.

Net als bij snowboarden effect op ski resorts, FootGolf staat stelt golfbaan exploitanten om bestaande locaties te gebruiken op een nieuwe manier te vullen starttijden, zei Estevez. Het kost slechts een paar duizend dollar om grotere cups en greens toe te voegen aan een gewone golfbaan.

De Professional Golf Association heeft kennis genomen en is de ondersteuning van de nieuw gevormde Verenigde Staten FootGolf Association (USFGA), een nationale organisatie die gericht zijn op het heren elastico superfly ic stimuleren van verdere groei van de sport aan cursussen in het hele land. En groeien het heeft. Begin 2013 kan FootGolf worden afgespeeld op slechts twee gangen in de Verenigde Staten. Tegen het einde van dit jaar zal naar schatting 400 tot 500 cursussen in het land te bieden.

Rancho del Pueblo Golf Course in Oost-San Jose begon zijn FootGolf programma in juni. Tot nu toe, met bijna geen marketing, meer dan 200 ronden zijn gespeeld op de gemeentelijke cursus 9 holes, zegt operations manager Colleen Henry.

Ze zei dat de sport heeft families op manieren die golf kan bij elkaar gebracht en is in tal van plaatselijke jongeren die zijn opgegroeid met voetbal opgesteld. een geweldige manier om te overbruggen (de kinderen) in de golf, zei Henry. vind het een geweldige aanvulling. isn een factor als het gaat om participatie. Fervent golfer Gene Broadman, 80, probeerde het voor de eerste keer in Livermore met zijn tienerjaren kleinkinderen.

een geweldige tijd gehad, zei Broadman. was zelfs nog beter, omdat ik ze allebei verslaan. Las Positas, een rondje FootGolf is ongeveer de helft van de kosten van de reguliere golf. In een gebied dat heren elastico superfly ic bekend staat voor jeugdvoetbal, FootGolf goed voor bijna 20 procent van de starttijden van de faciliteit 9 holes links gedurende de maand augustus.

komt uit met een glimlach op hun gezicht, zei Debenedetti. zien hoe groot het wordt; Ik denk dat het hier te blijven heren elastico superfly ic.

Circle Mirror Transformation

Circle Mirror Transformation

Voetbalschoenen nike magista nike elasttfo superfly tf zwart geregisseerd door Dexter Bullard

tot 10 april

Victory Gardens zet zijn 2010/11 seizoen met de Chicago première van door Annie Baker, geregisseerd door Dexter Bullard. De productie loopt door

10 april 2011 aan de Victory Gardens Biograph Theater, 2433 N. Lincoln Avenue in Lincoln Park.

Wat doet een flirterige voormalige actrice, een pouty 16 jaar oud, een hippie man en een gescheiden timmerman met elkaar gemeen? Zeer weinig, of in ieder geval dat ‘s wat ze denken, totdat ze een zes weken gemeenschap acteren klasse. In deze hilarische en ontroerende play vangen we een glimp van de aangrijpende drama dat de gewone leven bezielt. Lauck (James), Lori Myers (Theresa) en Carmen Roman (Marty). Er zijn geen optredens 2 maart, 8 of nike elasttfo superfly tf zwart 15. 2011.

Locatie: Victory Gardens Biograph Theater bevindt zich op 2433 N. Lincoln Avenue,

in het hart van Chicago ‘s omgeving Lincoln Park

Tickets: Previews: $ 20 $ 40

Regelmatig run: $ 20 $ 50

Box Office. The Box Office is gelegen op 2433 N. Lincoln Avenue, Chicago ‘ is een perfect spel voor Victory Gardens Theater Chicago ‘s toevluchtsoord voor meesterlijke theatrale schrijven,’ zegt Bullard.’ Vermogen en Annie Baker ‘s naar schrijf de ‘onuitgesproken’ is ongeëvenaard. met een delicate economie van woorden, haar personages vibreren met de waarheid, en de gebeurtenissen van deze zachte spel glans met de mensheid. Zelden heeft een toneelstuk spreekt met zo’n kracht door middel van dergelijke eenvoud. ‘

in première in New York bij Playwrights Horizons, won de 2010 Obie Award voor Best New American Play en werd uitgeroepen tot een van de top tien toneelstukken van 2009 door The New York Times, Time nike elasttfo superfly tf zwart eerstejaarsstudent aan de universiteit van Chicago.

Steve Key (Schultz) is blij om weer aan het werk met Dexter, en om zo snel terug bij Victory Gardens zijn, die net gesloten Joel Drake Johnson ‘s The Boys Room. Steve is een ensemble lid met de Amerikaanse Blues Theatre, waar hij presteert en ontwerpen. voor het podium Steve heeft 5 Jeff Awards en 5 nominaties voor Principal en mannelijke bijrol en Ensemble (aandelen en niet-eigen vermogen) ontvangen Zijn film werk omvat, 1000 Acres, Chantage, Public Enemies, Berging, Three Days TV, Chicago Code ( episode luchten in februari op Fox), Law Order SVU, Family Practice.

Joseph D. Lauck (James) is het laatst gezien bij Victory Gardens in Sarah Ruhl ‘s Eurydice in het najaar van 2008. Andere VG kredieten omvatten Stickwife, Butler County, Wild Indiase en Diesel Maan. Afgelopen zomer Joe speelde Sir Osgood Fielding in de muzikale ravotten Sugar bij Drury Lane Oakbrook, geregisseerd door Jim Corti.

Lori Myers (Theresa) is voor het laatst gezien als Mrs. Gibbs David nike elasttfo superfly tf zwart Cromer ‘s New York en Chicago producties van Our Town (De Huichelaars) Favoriete functies omvatten Moeder Courage in Moeder Courage en haar kinderen (vitalistische Theater, After Dark Award voor Outstanding prestaties), Adela Quested in A Passage to India, en The Fool en Cordelia in King Lear, Gertrude in The Hamlet (The Building Stage) en Xiang Xhang in Lee Breuer en Leslie Mohn voetbalschoenen nike magista ‘s White Boned Demon (Kennedy Center). Ze heeft gewerkt met Steppenwolf Theater, Redmoon Theater, Next Theatre en Bailiwick Repertory. London kredieten omvatten Paula in mevrouw Klein, Aquilina in Venetië Preserv ‘d (George Wood Theatre) en Marina Oswald in The Happiness compartiment (Oval House). Dank je wel, Dexter. Lori wil haar prestaties te wijden aan de nagedachtenis van de geweldige Chicago acteur Guy Adkins nike elasttfo superfly tf zwart.

Bereden politie-eenheden Across the World

Bereden politie-eenheden Across the World

Nieuwe collectie nike voetbalschoenen bereden politie-eenheden zijn te zien over de hele wereld, maar waarschijnlijk de meest bekende zijn de Royal Canadian Mounted Police (RCMP). De RCMP is Canada ‘s nationale politie en wordt wereldwijd erkend. Het werd in 1920 gevormd met de fusie van de Koninklijke Northwest Mounted Police en de Dominion politie, die beide in de late jaren 1800 werden opgericht.

Historische verwijzing naar de bereden politie kan terug naar al in 1629 op de artikelen van de oorlog opgericht door Koning Charles worden nieuwe collectie nike voetbalschoenen getraceerd. In de 19e eeuw, werd het Britse model geïntroduceerd in de Verenigde Staten en gedurende deze tijd, bereden politie krachten werden gebruikt in de Stille Oceaan koloniën India, Canada, het Midden-Oosten, Afrika en. De bereden politie bloeide totdat de auto werd de heersende wijze van vervoer. In aanvulling op het Britse model, Texas ontwikkelde de politie traditie van de Texas Rangers. De Rangers beïnvloed Arizona, New Mexico en Mexico. Meer recent, Colorado gevestigde een all vrijwilliger Colorado Rangers die vandaag de dag nog steeds bestaat.

Vandaag hebben hoofdstedelijke politie in de hele wereld gemonteerd eenheden toegevoegd om te helpen bij politie hun terrein. In de Verenigde Staten Sherriff afdelingen toezicht gemonteerd bezit en vrijwilligerswerk res

cue-eenheden. Landen als Australië, Spanje, Frankrijk, Italië, en zelfs Zwitserland hebben divisies van bereden politie.

Canada heeft patrouilles in verschillende grootstedelijke gebieden, zoals Toronto, Calgary en Vancouver gemonteerd. Veel politie-eenheden zijn klein, met minder dan tien officieren, maar anderen hebben ongeveer 50 60 officieren gemonteerd. Elk heeft zijn eigen criteria voor het paard en tack evenals de opleiding van paard en officier rekruten.

Paarden en Tack Gebruikt door Metropolitan Police

Het grootste deel van de hoofdstedelijke politie met gemonteerde units hebben strikte criteria die de paarden en ruiters moeten voldoen. De meeste apparaten vereisen het paard ten minste 15,2 handen hoog worden. Sommige eenheden, zoals de Long new nike mercurial Beach, Californië Mounted Police vereisen het paard gouden palomino zijn. Dit toestel heeft gereden in de Tournament of Roses Parade sinds 1948. Het tuig gebruikt is zwart met zilveren versiering; de renners dragen traditionele westerse broek, zwarte laarzen, witte hoeden en geborduurde westerse shirts. Bush in 1989. Momenteel is de RCMP geen paarden voor operationele doeleinden bus maakt gebruik ze in de Musical Ride dat een hippische evenement voor de presentatie van de rijvaardigheden van de Mounties. In het Midden-Oosten, veel van de bereden politie-eenheden rijden kamelen in plaats van paarden. Veel gemonteerde eenheden zadels gemaakt van kunststof in plaats van leren, omdat ze meer licht van gewicht.

In de meeste van de grootstedelijke bereden politie-eenheden, de paarden zijn ongeveer zeven tot negen jaar oud toen ze worden geworven en veel eenheden vereisen dat de paarden ruinen, die gecastreerde mannelijke paarden. New York City Mounted Police hebben verschoven naar grotere paarden, met behulp van paarden 15.3 16 handen hoog en grotere stockier paarden zoals kruisingen van Percheron paard van het kwart en Warmbloods. The New York Bereden politie-eenheden maken gebruik van een western type zadel lijkt op een Australische zadel dat is meer lichtgewicht. De paarden over het algemeen worden niet naar buiten gebracht als het weer is 18 graden of kouder of 90 graden of hoger.

Paarden gebruikt voor het politiewerk moet je een ‘bomb proof’ vervreemding als ze niet alleen de politie taken, maar ook worden beschouwd als ambassadeurs van het veld. Ze zijn bekend om de naam ‘de 10-voet Cop’, want ze geven de manege officier een hogere visuele op de omgeving maar ook als goed zichtbaar voor de burger.

Taken van de bereden politie

Paarden worden gebruikt voor gemonteerd patrouilles nieuwe collectie nike voetbalschoenen hebben vele plichten. Ze patrouille parken en andere gebieden new nike mercurial voertuigen zijn niet in staat te doorkruisen evenals wordt gebruikt voor oproer of crowd control. Wanneer

gebruikt voor dit laatste, de paarden dragen beschermende hoofddeksel rond hun ogen, vergelijkbaar met een helm vizier. In stedelijke gebieden, zijn de paarden uitgerust met een hoge tractie schoenen nieuwe collectie nike voetbalschoenen of rubber zolen.

In de meer landelijke gebieden, zijn gemonteerd eenheden die worden gebruikt voor zoek- en reddingsacties. Paarden zijn in staat om te reizen in bergachtig terrein, waar auto’s kunnen ‘t gaan. Daarnaast is de grenspatrouille maakt gebruik van paarden naar de Verenigde Staten Mexicaanse grens te patrouilleren in sommige gebieden. In het Verenigd Koninkrijk, bereden politie worden vaak Geplaatst op Categorieën Geen categorie

Carondelet verslaat Monte Vista bij meisjes

Carondelet verslaat Monte Vista bij meisjes

Magista obra ag sale carondelet ‘s Erin Ospeck, geconfronteerd, knuffels teamgenoot Madeline Duncan na een doelpunt tegen Monte Vista scoren in de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet ‘s Erin Schwarz (16) en Monte Vista’ s Sami Lang (18) jockey voor de positie in de eerste helft van een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, magista obra ag sale Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Kasie Beckleman (11) dribbelt de bal weg van Carondelet ‘s Erin Ospeck (7) in de eerste helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Hannah Deljkic (22) brengt de bal upfield tegen Carondelet in de eerste helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet ‘s Chelsea Bailey (4) concurreert voor de bal met superfly nike de Monte Vista’ s Kasie Beckleman in de eerste helft van een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet ‘s Erin Ospeck (7) overtreft Monte Vista magista obra ag sale verdediger Katie Hoofnagle (14) in de eerste helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. ( D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet goaltender Kaylie Collins (1) let op een Monte Vista schoot zeil over het net in de eerste helft van een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Lauren Clore (2) verslaat Carondelet ‘s Erin Schwarz (16) aan de bal tijdens de eerste helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Rachel Anderson (4) kopt de bal weg van Carondelet verdediger Kathryn Hoyt (20), in magista obra ag sale de eerste helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Amanda Outcalt (6) kopt de bal weg van Carondelet ‘s Erin Schwarz (16) in de eerste helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet senior Madeline Duncan (3) dribbelt de bal vooruit Monte Vista ‘s Taylor Chang (15) in de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista goaltender Sarah Mondloch, center, grijpt de bal weg van Carondelet ‘s Erin Ospeck ‘s bedoeld header in de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Maya Nielan (16) afbuigt een schot van Carondelet’ s Madeline Duncan in de tweede helft van een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Ally Vella (3) en Carondelet ‘s Cassidy Tshimbalanga strijd om de bal tijdens superfly nike de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista goaltender Sarah Mondloch hangt haar hoofd na het toestaan ​​van een doel om Carondelet in de tweede helft van een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista goaltender Sarah Mondloch, rechts, kruipt nadat de bal na een schot van Carondelet ‘s Erin Ospeck (7) uit haar greep spoot in de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Monte Vista ‘s Brianna Bybee (7) en Carondelet ‘s Madeline Duncan (3) race na de bal tijdens de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

schot Monte Vista doelman Sarah Mondloch en Carondelet ‘s Erin Ospeck (7) na te streven Ospeck ‘s op de keeper, die Mondloch’ s greep in de tweede helft van een meisjes’ ontgaan middelbare school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Calif. Ospeck gevangen tot de bal en schopte hem in het net. Carondolet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet ‘s Erin Ospeck (7) schopt bal in het net afgelopen Monte Vista goaltender Sarah Mondloch, in de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondolet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

De Monte Vista bank let op de laatste seconden van hun meisjes ‘high school voetbalwedstrijd agianst Carondelet, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet goaltender Kaylie Collins, top, de controle op de Monte Vista ‘s Amanda Outcalt na Outcalt in botsing met een andere Carondelet speler en verwondde haar knie, in de tweede helft van een meisjes’ high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Calif. Outcalt van het veld moest per brancard van en kwam niet terug. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet ‘s Gillian Cabral, links, in duel met de Monte Vista’ s Kasie Beckleman in de tweede helft van een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Carondelet gewonnen, 2 0. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group)

Carondelet spelers vieren hun 2 0 overwinning op Monte Vista in een meisjes ‘high school voetbalwedstrijd, dinsdag 9 februari, 2016, in Danville, Californië. Nationaal gerangschikt Carondelet veroverde de East Bay Athletic League titel met hun overwinning. (D. Ross Cameron / Bay Area News Group) magista obra ag sale.

Alexis Sanchez liften Emirates stemming met twee doelpunten tegen West Brom

Alexis Sanchez liften Emirates stemming met twee doelpunten tegen West Brom

Mercurial nike kopen de tijd, is natuurlijk veel te laat voor zover dit seizoen betreft, hoewel deze overwinning Arsenal 500 in de Premier League heeft wel de Gunners weer boven Manchester City naar de derde.

De plaats was een Emirates Stadium merkbaar minder vol dan normaal. De club kondigde er tickets verkocht, maar duidelijk niet iedereen in het bezit was opgedoken.

Toegegeven, er zijn genoeg andere dingen te doen in Londen op donderdagavond een restaurant waar je naakt komt binnenkort kunnen dineren, kwam het voor de aftrap, maar vele Gooners gedesillusioneerd met nog een andere dicht but no cigar seizoen onder Arsene Wenger met had gestemd hun voeten.

Dat was een schande, omdat ze twee doelpunten van Alexis dat betere tijden beloofden te komen gemist. Let wel, zegt Wenger dat elke maand op een bepaald punt.

Als er ooit was er een gelegenheid die nodig 10.000 volt te worden verzonden pulserende doorheen dit was het en het bleek Alexis vereist slechts zes goedkope mercurial fg minuten voor degenen die de moeite had genomen komende mercurial nike kopen energie.

De Chileense aanvaard Mesut Özil passeren en kronkelde weg van Sandro zo behendig het maakte de voormalige Tottenham mercurial nike kopen middenvelder eruit als een van de beelden Mauricio Pochettino is van plan op te zetten op White Hart Lane moet Spurs of andere manier de titel te winnen.

Drie gestreepte shirts leverde convergeren, maar het was te laat, een lage bestemd is voor het net was al verzonden.

Özil zou de voorsprong verdubbeld snel na, maar voor sommige moedige verdedigen door Jonny Evans, die zich in de weg van de Duitse dichtbij inspanning gooide na een cut terug van Nacho Monreal.

West Brom uiteindelijk gedwongen een paar bochten, met Alexis raken van de bal tegen zijn eigen hand proberen te weiden de bal weg, maar scheidsrechter Jon Moss wuifde weg oproepen voor een boete.

Eén voor Ben Foster volgde toen hij toegestaan ​​Özil tam geschoten te druppelen onder hem. Het zou zijn gegaan in, maar voor Craig Dawson, een van de twee mannen op de lijn, die afgevoerd alsof het was een handgranaat met de pin eruit.

Het uitstel werd echter kort geleefd. De mercurial nike kopen opgeroepen Aaron Ramsey ging op een run die eindigde met een vrije trap net buiten het strafschopgebied en de dood centraal. Alexis klikte, Olivier Giroud verhuisd van de weg goedkope mercurial fg op het laatste moment en Foster bleef aan de grond genageld als de netto golfde.

Tony Pulis maakte een dubbele verandering in de hoop van het veranderen van de verhaallijn, met Jonas Olsson vervangen James Chester aan de achterkant en Salomon Rondon toegevoegd Sandro kosten voor Saido Berahino te helpen aan de voorkant.

Alex Iwobi opgezet Giroud voor een schot Foster was in staat om op te slaan, maar James McClean binnenkort getest Petr Cech aan de andere kant met een kopbal.

Iwobi, die net een volledige Nigeria internationaal is geworden, toonde vaardigheden waardig oom Jay Jay Okocha maar twee uitwijken loopt in het vak om er kwam niets.

Albion waren slechts incidentele bezoekers naar het andere vak maar één aflevering in de gevarenzone gevonden Rondon in de verre hoek, maar zijn aanraking, op volle stretch, bleek meer ruimte dan geschoten zijn.

Iwobi probeerde zijn weg te dansen door weer aan de andere kant, maar deze keer kreeg hij zijn stappen helemaal verkeerd en werd tweede later vervangen, om applaus verdiend.

Wenger maakte twee meer veranderingen dichter bij het einde, met Joel Campbell, voor Alexis, bijna scoren met zijn eerste bijdrage.

deed zijn werk op een serieuze manier, zei Wenger. speelde goed technisch en het enige spijt is dat we moeten meer doelpunten hebben gescoord.

niet altijd de maximale punten in andere games voor de kwaliteit van ons spel. Het lijkt erop dat Sanchez is terug scherper, meer zelfvertrouwen. In de eerste helft was hij uitzonderlijk.

Natuurlijk hebben we spijt. We hadden twee gelijke spelen toen we het spel meerdere keren moeten winnen en als je dat doet je voor betalen. Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal; Ramsey, Elneny; Alexis (Campbell 84), Ozil (Walcott 84), Iwobi (Coquelin 83); Giroud.

Gabriel, Ospina, Chambers, Welbeck.

Bevorderen; Dawson, McAuley, Evans, Chester (Olsson 46); Fletcher, Sandro (Rondon 46), Yacob; Sessegnon, Berahino, McClean (Gardner 65).

Anichebe, Myhill, McManaman, Leko.

Scheidsrechter passiviteit laat rugby op een crossroadsJeremy Guscott: Ireland ‘s uitstekende werk tarief scheen throughRugby WK-bid van een no brainer voor de GAAGlen Rovers manager: ‘Misschien is dat net toont de standaard van inter county hurling en indien Cork is op dit moment’ All zwart hart niet moeten ‘t hebben op het veld om te scoren spel clinchen try geweest, toegeven dat disciplinaire chiefsJosh van der Flier:’ Als het af was gekomen, ik Pat Lam ‘d hebben de held geweest ‘: Nieuw-Zeeland waren onhandig, niet dirtyConcussion protocollen terug in de schijnwerpers nadat Aviva bruiserPaul O ‘Connell: Nee zoiets als door God gegeven talentColm Cooper vreest county bazen zal kalenderjaar plannen torpederen

NieuwsAlle Nieuwe Renault Mgane lanceert in Ierland Prijzen vanaf 155 per monthAll New Renault Mgane lanceert in Ierland Prijzen Geplaatst op Categorieën Geen categorie

Adelaide ‘s Eddie Betts dacht dat hij zou een verontrustende verleden te herhalen

Adelaide ‘s Eddie Betts dacht dat hij zou een verontrustende verleden te herhalen

Nike elastico superfly ic hyper crimson kopen nike elasttfo superfly tf afterglow factor is hoog. De AFL ‘heetste speler van de finale-serie is niet alleen voorpaginanieuws, heeft hij massa’s vol ontzag uit nike elastico superfly ic hyper crimson zo vrijuit spreken over een tijd waarin het tegendeel was waar. Een tijd toen hij getuige van huiselijk geweld binnen het gezin zo vaak hij dacht dat iedereen groeide op dezelfde manier. een tijd toen hij een directe slachtoffer van huiselijk geweld binnen het gezin was. een timewhen kon hij ‘t lezen. Toen hij kon ‘t schrijven. Een tijd waarin, in een andere AFL instellen van het Carlton Football Club, waar hij is een leven lid na negen jaar ‘serviceBetts was een regelmatige verblijf thuis gedronken. Een tijd waarin hij ‘D zichzelf uit te wissen met alcohol, kopen nike elasttfo superfly tf whisky meestal, alleen. Op opeenvolgende dagen, op een wekelijkse basis. Een tijd waarin, in deze nike elastico superfly ic hyper crimson geheime, dronken stupors, hij ‘d boos. Verontrustend zo.

Die ene keer waar hij zat te huilen in het kantoor van de Blues ‘, dan het werven van baas, Shane O ‘Sullivan een vaderfiguur voor Betts op een bepaalde manier zijn biologische vader kon zijn alcoholisme worden gegeven en zei dat hij wilde footy weg te geven.

Zou dit echt dezelfde Eddie Betts; een man nu weergaloos in de AFL voor zijn vermogen om te verpersoonlijken en te inspireren vreugde; een voetballer niet alleen aan de top van zijn spel, maar de top van het spel?

Betts plezier maken met zijn familie. Foto: Kristina Childs

Ja dat is zo. Alleen hij ‘s 12 kilogram lichter en, met het oog op zo hoog vliegen als hij is, Betts heeft kunstmatige bovendeel gemeden en geleerd om zich volledig te wijden aan het verbeteren van de atletische vermogens hij werd geboren met die zaak drukte op zijn naam staan ​​zingen.

De iedereen houdt van Eddie fenomeen is niet nieuw in het voetbal, maar in de afgelopen tijd het heeft afgeschoten de schaal van Richter. Liefde is niet meer voldoende. Iedereen is dol op Eddie; wil Eddie ontmoeten, wil spelen, zoals Eddie, wil Eddie zijn.

De vertrouwde Betts stelt op het veld. Foto: Getty Images

Zelfs Betts ‘drie jaar oude zoon, Lewis.

‘Hij noemt zichzelf Eddie Betts en hij roept me Eddie Betts!’ de 29-jarige zei met een bijzonder brede glimlach.

Betts hasn ‘t altijd in de vorm is hij voor deze finale reeks Photo geweest. Vince Caligiuri

‘Hij ‘s rondlopen gewoon te zeggen,’ EDDIEBETTS! ”

Op en naast het veld Betts is magnetisch. In een 50 minuten zitten we ‘re onderbroken zes keer door voorbijgangers, die bij het zien van de enige echte, kan het niet helpen, maar af te wijken naar een rustige zak van een Cafeto initiëren of andere vorm van interactie met hem.

Betts ontvangt elke uitwisseling en compliment graciouslysincerelywith geen enkele aanwijzing dat dit is hoe het openbare leven voor hem routinematig wordt onderbroken. Vooral omdat hij verhuisde naar Adelaide drie jaar geleden.

Zijn showman doel vieringen zijn een alter ego. Uit het veld, Betts is buitengewoon bescheiden en zelfs nog meer petite dan hij eruit ziet als gekleed in die handelsmerk, gangster sized shorts en geflankeerd door Adelaide ‘s kolossale kapitein, Taylor Walker, in het Crows ‘competitie toonaangevende forward lijn.

Het delen van foto’s en goed wensen van zijn mobiele telefoon die hem voor de laatste zaterdag ‘s finale hebben gestuurd, Betts openbaart zich als drijfvermogen te zijn van een persoonlijkheid uit de buurt van het speelveld als hij op wedstrijddagen geopend.

It ‘s ondenkbaar dat, toen hij gebruikt om regelmatig druk op de fles hard, deze gelukkige ziel omgevormd tot een boze, agressieve persoonlijkheid. Betts’ gewicht explosief gestegen door deze periode en zijn huidplooi metingen, verbluffend, meer dan verdubbeld wat ze nu zijn.

Aan de binnenkant wat uiteindelijk doodsbang voor hem in het krijgen van professionele hulp was het feit dat hij voelde op een duidelijk pad naar het herhalen van vreselijke geschiedenis. Betts werd omringd door alcoholmisbruik opgroeien in Port Lincoln, waar zijn vader, Eddie senior, die vier jaar geleden op de intensive care werd gebracht als gevolg van alcoholmisbruik gerelateerde alvleesklier problemen, nog verblijft.

Als kind werd Betts ook omringd door geweld.

‘Er was een geschiedenis van geweld en het geweld binnen het gezin, ‘zei hij.

‘U’ re zien van uw neven vechten en je ooms, je ‘re het zien van je moeder en je vader tegen elkaar vechten. ‘

Betts werd onderworpen aan geweld zichzelf.

‘Ik dacht dat het normaal was. Of alleen omdat ik was ondeugend,’ zei hij.

‘Maar als je je eigen kinderen je begrijpt dat je don ‘t wilt uw kinderen te raken.

‘It’ Daarom heb ik ‘m een ​​ambassadeur voor de Australische Childhood Foundation nu, die werkt met vrouwen en kinderen. Kinderen die zich bezighouden met trauma Want, weet je, het zien van je ouders krijgen sloeg, al die jonge kinderen hebben een trauma kopen nike elasttfo superfly tf en trauma achtergronden, dat ‘s wat we’ ve got uit te snijden, we ‘ve got om te stoppen. ‘

Betts is zich terdege bewust van de manier waarop Geelong kampioen Jimmy Bartel deelde zijn jeugd ervaring, dit jaar, van het kijken naar zijn moeder aan de hand van zijn gewelddadige vader wordt geslagen kopen nike elasttfo superfly tf nike elastico superfly ic hyper crimson.